Obavijest

Uvođenje

posebne sigurnosne mjere testiranja

Dragi korisnici,

na temelju Odluke o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova koju je 12. studenoga 2021. donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, od utorka, 16. studenoga 2021. za sve zaposlenike, korisnike i druge osobe starije od 16 godina koje ulaze u prostor Općinske knjižnice Krapinske Toplice obavezno je posjedovanje EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju. Preuzmi: Odluka Stožera Civilne zaštite.

Molimo naše korisnike koji nemaju EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju da nam se obrate na broj telefona 049 232 288 ili adresu elektroničke pošte knjiznica.ktoplice@kr.t-com.hr.

U prostoru Općinske knjižnice Krapinske Toplice i dalje je obavezno nošenje zaštitnih maski, poštivanje mjera fizičke udaljenosti te ostalih propisanih protuepidemijskih mjera.

Hvala na razumijevanju!